Előfizetői tartalom

Magasan marad az infláció, nem térünk vissza a jóléthez a Hold Alapkezelő szakértői szerint

Portfolio
"Egy olyan évtized előtt állunk, amelyikben tartósan magas lesz az infláció és a kamatkörnyezet" - mondta Móricz Dániel, a Hold Alapkezelő befektetési igazgatója a cég csütörtök délelőtti webinárján. Az előadásokból azt is megtudhattuk, mit várnak a Hold szakemberei a következő években, és hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő cégeket a befektetési portfóliónkba.

Először Szabó Balázs vezérigazgató-helyettes beszélt a Hold Alapkezelő tevékenységeiről. A szakember elmondta, hogy a Hold vagyonkezelési tevékenysége két részre bontható: privát, illetve online vagyonkezelésre, előbbinél a szükséges minimális vagyon 120 millió forint. Fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Hold nem befektetési tanácsadást végez, azaz nem hívják fel az ügyfelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés