Előfizetői tartalom

Nagy változások jönnek a biztosítási és az öngondoskodási piacon, ne maradj le az újdonságokról!

Portfolio
Mi vár ránk a biztosítási piacon és a nyugdíjcélú megtakarítások területén rövid távon és a következő egy-két évtizedben? Mit hoznak a jogszabályi változások, milyen stratégiai célok szerint rendeződhet át a piac, és mi lesz a munkáltatók szerepe az öngondoskodásban? Milyen lesz a jövő biztosítása és nyugdíjcélú megtakarítása? Hasonló kérdésekre adnak választ a Portfolio szeptember 20-án, szerdán esedékes Future of Finance 2023 konferenciáján a biztosítási és pénztári piac nagyágyúi, érdemes regisztrálni az eseményre!

Future of Finance 2023 Még nem késő regisztrálni a szerdai Future of Finance 2023 konferenciára, nem érdemes lemaradni! Információ és jelentkezés Oszkó Péter, Rab Árpád, Jelasity Radován, Hegedüs Éva, Ginzer Ildikó, Keszthelyi Erik, Kovács Zsolt, Dietz Miklós – csupán néhány név azok közül, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés