Előfizetői tartalom

Érik az öngondoskodási piac reformja, nagy szerephez juthatnak az értékesítők

Portfolio
Sok még a teendő a magyar öngondoskodási piacon, de folyamatosak az egyeztetések a szakma és a jogalkotó között. Túl olcsóvá vált a pénztári szektor, szükség van a munkáltatók újbóli bevonására, de rövid távon a legnagyobb szerepe az értékesítőknek lehet – hangzott el a Portfolio Future of Finance 2023 konferenciájának öngondoskodási paneljében. Ami biztosnak tűnik: bármelyik percben megszülethet a döntés az öngondoskodási piac reformjáról.

Csurgó Ottó, a Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesületének (MÜBSE) ügyvezetőjének moderálásában zajlott az öngondoskodási kerekasztal. Milyennek szeretnék látni az öngondoskodási piacot 10 év múlva? Maga az öngondoskodás víziója, koncepciója, magától értetődőnek kellene legyen, az embereknek ne kelljen elmagyarázni, miről is van szó – válaszolt a kérdésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés