Előfizetői tartalom

Visszavonta alsózsolcai engedélykérelmét az akkumulátor-ipari cég

Portfolio
Az Andrada tulajdonosai és vezetése teljes mértékben érti és komolyan veszi az akkumulátor-újrahasznosítási technológiák keltette lakossági aggodalmakat - írja a cég egy friss közleményben. Hozzátették azt is, hogy az előzetes vizsgálati eljárás helyett környezeti hatásvizsgálati eljárást indítanak, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő szerint a vállalat visszavonta az alsózsolcai újrahasznosító létesítésére vonatkozó engedélykérelmét.

Az Andrada tájékoztatása szerint komolyan veszi az akkumulátor-újrahasznosítási technológiák keltette lakossági aggodalmakat. Azt a döntést hozták, hogy az előzetes vizsgálati eljárás helyett - megelőzve a hatóság esetleges ilyen irányú kérését - környezeti hatásvizsgálati eljárást indítanak, amelynek részleteiről folyamatosan tájékoztatják a nyilvánosságot. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés