Előfizetői tartalom

Itt az újabb jó hír a Telekom számára!

Portfolio
A Magyar Telekom a BÉT oldalán jelentette be, hogy a Scope Ratings a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a társaság kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

A kilátás javítása a Scope Ratings azon álláspontján alapul, hogy a Magyar Telekom profitabilitásának javulását segíti az inflációkövető díjkorrekció bevezetése, valamint a közelmúltban bejelentett, Magyarország kormányával aláírt közös nyilatkozat, amely többek között hálózatépítést és a szektorspecifikus adózási szabályok felülvizsgálatát vetíti előre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés