Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyibe kerül felnevelni egy gyereket

Portfolio
A Prémium Egészségpénztár és stratégiai partnere, az NN Biztosító közös felmérése azt kutatta, mit gondolnak az egészségpénztári tagok, ha gyerekeik biztonságáról, iskoláztatási költségeiről van szó. A válaszadók 46-47 százaléka 10 és 30 millió közé teszi egy gyerek felnevelésének teljes költségét, 25 százalékuk 30-50 millió között tartja reálisnak a költségeket, közel egytizedük pedig 50 millió fölé tippelt.

A kérdőívet egyenlő arányban töltötték ki a gyerekesek és a gyermektelen vagy már felnőtt gyereket nevelő pénztártagok. Az iskolakezdés anyagi oldalát feszegető kérdések közül az egy gyerekre vonatkozó költségekkel kapcsolatosan nem volt igazán jelentős véleménykülönbség. Az iskoláskorú gyereket nevelők 43 százaléka szerint 50-100 ezer forint között kell költeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés