Előfizetői tartalom

Mesés vagyon vár a lottónyertesre, de óriási hibára figyelmeztet a szakértő

Portfolio
A Powerball amerikai lottójáték jackpotja hétfő este 1,2 milliárd dollárra emelkedett, mivel megint nem volt nyertes. Az 1,2 milliárdos summa a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye. A nyereményt kétféleképpen is fel lehet venni: első alkalommal egy összegben, és 30 év alatt részletekben, ám előbbi esetben jóval kevesebbet kap a szerencsés nyertes. Szakértők szerint nagyon nem mindegy, melyiket választják.

A nyertes döntése, hogy az 551,7 millió dollár értékű egyösszegű kifizetést választja vagy az 1,2 milliárd dolláros, életjáradék formájában, 30 év alatt kifizetett nyereményt, ez esetben a kifizetések minden évben 5 százalékkal nőnek. Mindkét lehetőség adózás előtti becsült összeg - írja a CNBC. A következő Powerball-sorsolás szerdán lesz, a jackpot megnyerésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés