Előfizetői tartalom

Górcső alá vettük a befektetési alapokat: van, amelyik az állampapírt is megverte

A nehéz tavalyi év után úgy tűnik, hogy idén magukra találtak a hazai befektetési alapok: a historikusan is rossz időszaknak tekinthető augusztus-szeptember nem törte le a teljesítményét a befektetési alapoknak, a legjobbak között bőven találhattunk 20-30%-os hozamot hozó alapokat is. Leginkább a részvényalapokkal jártak jól eddig idén a magyar befektetők, de az abszolút hozamú alapok is jó helyeket szereztek maguknak.

Elromlott a hangulat a harmadik negyedévre Bár az idei év jól indult a tőzsdéken, a piaci hangulat a harmadik negyedévben jelentősen romlott. Bár az augusztus és szeptember közötti időszakban historikusan sem szoktak jól teljesíteni a részvénypiacok, 2023-ban még a szokottnál is gyengébb hozamokat tudtak realizálni a befektetők. A legmeghatározóbb jelenségek között ott van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés