Előfizetői tartalom

Csődbe ment egy elektromosautó-gyártó

Portfolio
Egyre nagyobbra nőnek a kínai elektromosautó-gyártók, több vállalatra is már a "Tesla-gyilkos" nevet aggatják a merészebb megszólalók, már Európában és Észak-Amerikában is hódítanak ezek a cégek. Azonban nem minden arany ami fénylik, nem az összes kínai EV-csillag lesz sikeres, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a WM Motors esete.

A kínai elektromos járműgyártó WM Motors csődeljárást kezdeményezett egy sanghaji bíróságon - derül ki a kínai nemzeti vállalati csődinformációs platformon kedden közzétett közleményből. A vállalkozás kudarca jól mutatja a kisebb szereplők körében megfigyelhető, gyors fellendülést követő hanyatlás jelenségét, számos hasonló karakterű vállalat próbál helytállni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés