Előfizetői tartalom

Hogyan helyezzük el a műalkotásokat otthon? – Íme néhány alapvető tanács, amely megkönnyítheti a folyamatot

műtárgy.com
Egy műalkotás elhelyezése, falra akasztása alapos tervezést kíván. Mindenekelőtt érdemes felmérni rendelkezésre álló tér lehetőségeit, berendezési tárgyait. Az igényes végeredmény elérése érdekében figyelembe kell venni a kép keretét és azt is, hogy az alkotások együtt is vizuális egységet alkossanak. Cikkünkben olyan hasznos, szakértői tanácsok olvashatók, amelyeket műtárgyinstallátorok, belsőépítészek és galériavezetők egyaránt elismernek.

A helyszín nyújtotta adottságok vizsgálata kulcsfontosságú. Első lépésben ajánlott ellenőrizni a kiválasztott tér pontos méreteit, megnézni az elhelyezést esetlegesen gátló fizikai akadályokat. A gyűjtőknek először is tisztában kell lenniük a műalkotások méretével ahhoz a területhez képest, ahová függeszteni tervezik őket - mondta Guy Morey, a londoni Momart vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés