Előfizetői tartalom

AI a műtárgypiacon, a műgyűjtés kulisszatitkai - Íme az V. Műtárgybefektetési Konferencia főbb programelemei

műtárgy.com
A műtárgy.com, a hazai műtárgypiac vezető információsportálja ötödik alkalommal hirdeti meg a Műtárgybefektetési Konferenciát a szakma legkiválóbb szakembereinek közreműködésével. Az idei konferencia kiemelten foglalkozik a magán- és vállalati gyűjtemények létrehozásának és gyarapításának motivációival, a műkereskedelem adózási kérdéseivel, a magángyűjtők és múzeumok együttműködésével, az ékszer, mint alternatív befektetés lehetőségeivel és az új technológiák és innovációk megjelenésével a műkereskedelemben.

A műtárgykereskedelem, műgyűjtés elméleti és gyakorlati hátterének feltárására, megértésére igen kevés program biztosít teret hazai viszonylatban. Bár egyre növekszik a Magyarországon műgyűjtésbe kezdő magánszemélyek és vállalatok aránya, képzésük és szemléletformálásuk gyakran nem kap kellő hangsúlyt. A konferencia szervezői ezért igyekeznek tenni a nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés