Előfizetői tartalom

4 kontinens 100 kiállítójával készül a közönség fogadására Közép- és Kelet-Európa legnagyobb művészeti vására

műtárgy.com
Az Art Market Budapest jóvoltából néhány napra újra Budapest válik Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelyévé: 2023. október 19-22. között Közép- és Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi vására, Magyarország leggazdagabb kortárs képző- és fotóművészeti válogatása 4 kontinens közel 30 országából mintegy 100 kiállító választékát hozza el a közönségnek.

A 13. alkalommal megnyíló nagyszabású művészeti esemény idején és annak helyszínén, a Bálna Budapest épületében kerül megrendezésre Art Photo Budapest néven Közép- és Kelet-Európa egyetlen nemzetközi fotóművészeti vására és a négynapos Inside Art nemzetközi művészeti és műtárgypiaci konferencia is. Az Art Market Budapest kiállítótereiben és közel félszáz kísérőprogramján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés