Előfizetői tartalom

Életjelet adott a használtautó-piac Magyarországon

Portfolio
A DataHouse előzetes adatai szerint a hazai használtautó-piacon 70 900 személygépkocsi cserélt gazdát szeptemberben, ami 5,8 százalékkal haladja meg a tavaly szeptemberi szintet. Az adásvételek havi volumene immár május óta stabilan 70 ezer körül alakul, a felfelé való kitörést továbbra is keresleti korlátok nehezítik - olvasható a Jóautók.hu közleményében.

„Bár a szeptemberi adat már csaknem 6 százalékkal múlja felül az egy évvel korábbi értéket, ennek oka nem a piac jelenlegi felpattanása, hanem az, hogy tavaly év végén kezdődött egy érezhető visszaesés a piacon – mutat rá Halász Bertalan, a JóAutók.hu vezérigazgatója. A további élénkülést továbbra is a visszafogott kereslet akadályozza. Érzékelhető elmozdulásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés