Előfizetői tartalom

Mutatjuk a 2023-as Frieze London művészeti vásár legkimagaslóbb eladásait és legkelendőbb alkotóit

műtárgy.com
Míg itthon a hétvégén zárult az Art Market Budapest,  a londoni művészeti színteret október 11. és 15. között a Frieze művészeti vásár tartotta lázban. Az idén 20. alkalommal megrendezésre kerülő esemény ez évben is számos érdeklődőt vonzott. A vásár történetét tekintve, a 2023-as kiadást nevezik az eddigi legnemzetközibb rendezvényének: a Frieze London és Frieze Masters összesen hat kontinensről több, mint 200 kiállítót vonultatott fel a Regent's Park területén. A következőkben mutatjuk a nagyhatású vásár legfontosabb eladásait.

A színvonalas kiállítások mellett a hírességek és a tekintélyes gyűjtők megjelenése szintén hozzájárult a rendezvény sikerességéhez. Többek között Emily Blunt, Kim Cattrall, Jarvis Cocker, Giancarlo Esposito, Bella Freud, Andrew Garfield, Dan Levy, Mabel, Rami Malek, Sam Mendes, Sienna Miller, Andy Murray és FKA Twigs is részt vett a vásáron. Mindeközben az európai művészeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés