Előfizetői tartalom

Érdekes adatok érkeztek a magyarok megtakarítási szokásairól

Portfolio
A szülők 65%-a kifejezetten ösztönzi a 18 év alatti gyermekét, hogy a megszerzett pénz azonnali elköltése helyett inkább takarékoskodjon, a felnőttek 10%-a a tanulmányokra való gyűjtésre bátorít - derült egy nagybank Takarékossági világnap alkalmából készített kutatásából. Egy másik vezető pénzintézet felmérésében arra a következtetésre jutott, hogy a magyarok 90%-a szokott megtakarítani, a legtöbben néhány tízezer forintot, a 27-35 éves korosztályban azonban jóval többet tesznek félre.

Portfolio Investment Day 2023 Érdekel, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a megtakarításodból? Regisztrálj és gyere el teljesen ingyen a Portfolio Investment Day 2023 konferenciájára, ahol minden kérdésre választ kaphatsz! Információ és jelentkezés Az OTP Bank kutatása szerint a szülők 65 százalékuk kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés