Előfizetői tartalom

Közös vállalatot hozhat létre egy török hadiipari céggel a Rába

Portfolio
A Rába a BÉT oldalán tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy a társaság és a nemzetközi viszonylatban is jelentős török hadiipari vállalattal, a Nurol Makina-val egyetértési megállapodást írt alá október 31-én, amelynek keretében megvizsgálják egy vegyesvállalat létrehozását kooperációs gyártási együttműködés céljával.

Az egyetértési megállapodás és a tervezett együttműködés részese az N7 Holding és a Nurol Makina magyarországi leányvállalata is. Az egyetértési megállapodást a Honvédelmi Minisztérium támogató ellenjegyzésével látta el. Az egyetértési megállapodás szerint a vegyesvállalat - a Rába speciális szerelési, gyártási és vizsgálati kompetenciáira építve - katonai járművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés