Előfizetői tartalom

Rekord eredmény és komoly célok az UBM csoportnál

Portfolio
Az UBM Holding mai közgyűlésén a részvényesek elfogadták a társaság éves beszámolóját: a mezőgazdasági cégcsoport rekordszintű árbevétellel és EBITDA-val zárta a 2022. július 1-től 2023. június 30-ig tartó üzleti évét. Az UBM csoport idén mutatta be a 2025/26-os üzleti évig felvázolt növekedési stratégiáját és üzleti tervét, amelynek célkitűzései között szerepel többek között, hogy 2026-ig megépítik Európa legmodernebb és legfenntarthatóbb sertéstelepét.

Rekord eredmény Az UBM csoport a 2022/23-as üzleti évben a tavalyi év árbevételét 17,8 százalékkal meghaladó, 231,6 milliárd forintos konszolidált árbevételt ért el. A vonatkozó sajtóközlemény szerint a dinamikus növekedés a megemelkedett alapanyagárak mellett az UBM csoport által végrehajtott beruházásoknak volt köszönhető: A cégcsoport 2022 folyamán 5,9 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés