Előfizetői tartalom

Elárulta az ÁKK vezére, fog-e változni a PMÁP visszaváltási díja

Portfolio
"Nem fogunk változtatni a Prémium Magyar Állampapír visszaváltási árfolyamán, továbbra is 99% marad" – szögezte le Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ Zrt. vezérigazgatója a Portfolio Investment Day 2023 konferenciáján. A beszélgetés során és az azt megelőző előadásban a forint helyzetéről is szó volt, de megtakarítási tippeket is kapott a közönség.

A Portfolio Investment Day 2023 konferenciájának panelbeszélgetésén Bálint Attila, a Raiffeisen Privátbank ügyvezető igazgatója, Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója és Rimár Péter, a Concorde intézményi üzletkötője adott tippeket a befektetésekkel kapcsolatban: Kurali Zoltán a Prémium Magyar Állampapírral kapcsolatban leszögezte, hogy nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés