Előfizetői tartalom

Elmondták a gazdag magyarok, hogyan kell sikeresen vállalkozni

Portfolio
Nem új piacot kell létrehozni, hanem azt kell nézni, hogy milyen területen vagyunk jobbak, mint mások, de ugyanilyen fontos a megfelelő munkavállalók kiválasztása is - derült a Portfolio Investment Day 2023 konferenciájának panelbeszélgetésén, ahol Bojár Gábor, Graphisoft Park elnöke és Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Property tulajdonosa és vezérigazgatója adott tanácsokat a sikeres vállalkozással és a megfelelő befektetésekkel kapcsolatban.

Hogyan kell vállalkozni? Bojár Gábor elmondta, hogy a karrierjében az egyik nagy löketet a szocialista tervgazdaság adta, a pályája elején ugyanis rájött, hogy ennél a gazdasági modellnél jobban működik a kapitalista tervgazdaság. Ez a felismerés vezette ahhoz, hogy vállalkozást indítson. A szakember elmondta: egy cég vezetésében az első nagy kihívás az, hogy döntési jogosultságokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés