Előfizetői tartalom

Kell vagy nem kell most ingatlant venni? Mutatjuk, mit mondanak a szakértők

Portfolio
Az elmúlt években az ingatlanárak lefelé mozdultak el vagy stagnáltak, ez a lakossági ingatlanok tekintetében a közeljövőben nem fog változni, a kereskedelmi ingatlanoknál azonban lehet találni jó belépőket - mondták a szakértők a Portfolio Investment Day 2023 konferenciáján. A magyarok jelenleg leginkább a felújított vagy újépítésű ingatlanokat veszik, de ez nem jelenti azt, hogy más típusokban ne lehetne jó vételeket lebonyolítani. A panelbeszélgetésen Balásy Zsolt, a HOLD Alapkezelő elemzője, Csorba Dániel, a dandan.hu szakértője és Pázmány Balázs, az Erste Alapkezelő igazgatóságának elnöke vett részt.   

Milyen ingatlant érdemes vásárolni? Pázmány Balázs szerint az elmúlt években az ingatlanárak lefele mozdulnak, így voltak elég attraktívak a befektetők részére, a lakossági épületek tekintetében továbbra sem vár ebben változást, a kereskedelmi ingatlanok (főleg Budapesten, illetve nagy gyárak közelében) viszont most jó belépőt tekinthetnek. Az ingatlanalapokat most jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés