Előfizetői tartalom

Akár duplázni is lehetett ma ezzel a magyar részvénnyel

Portfolio
Ezen a vonaton úgy tűnik, hogy nincsen fék: brutális forgalom mellett tovább száguld az MBH Jelzálogbank részvénye, ma azonban az elmúlt napok ralijával ellentétben a volatilitás is megjelent a részvénynél, egy rövid ideig mínuszban is állt a részvény árfolyama. Az igazán szerencsések akár duplázhattak is ma a papíron, ha jókor adták azt el, és jókor szálltak be ismét.

Tovább folytatódik az MBH Jelzálogbank részvénye körüli kisbefektetői őrület, elképesztő ralit követően most éppen 16 százalékos pluszban van a részvény, idén pedig 214 százalékkal került feljebb az árfolyam. Az elmúlt napokkal szemben ma már elképesztő kilengések mentén alakul az árfolyam, egy rövid ideig mínuszban is állt a jegyzés. Az igazán szerencsések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés