Előfizetői tartalom

Advent első hétvégéje a hazai kortárs képzőművészetről szól – Indul az első Art Week Budapest (AWB)

műtárgy.com
Advent első hétvégéje igazi csemegét kínál a kortárs művészetek kedvelőinek. 29 helyszínen, 8 útvonalon, naponta 3 időpontban meghirdetett vezetett művészeti sétán, összesen 58 programra várják dec 1-3. között a kortárs képzőművészet szerelmeseit, a gyűjtőket és leendő gyűjtőket, valamint mindazokat, akik a szeretnének valamilyen igazán különleges programmal ráhangolódni a karácsonyra.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő az Art Weekend Budapest egyben az év utolsó nagyszabású kortárs művészeti programsorozata is. Az esemény sokoldalúságát mutatja, hogy a rekordszámú csatlakozott helyszín között megtalálható kereskedelmi galéria, non-profit kiállítótér, műterem és banki gyűjtemény is. „Bár az első alkalommal rendezzük meg az Art Weekend Budapestet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés