Előfizetői tartalom

Íme a 2023-as Prima Primissima Díj képző-és iparművészeti kategóriájának jelöltjei

műtárgy.com
December elsején kerülnek kihirdetésre a Prima Primissima Díj 2023-as díjazottjai. A 2003-ban alapított kezdeményezés célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése és a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése. Az idei év ’magyar képző-és iparművészet’ kategóriájában három kimagasló alkotó neve szerepel.

A Prima Primissima díjat Demján Sándor üzletember alapította.  Az OTP Bank egy évtized múltán, 2013-ban vette át a díj gondozását, finanszírozását, illetve később az alapítói jogokat, de a kezdetektől támogatja a rangos eseményt. Kuratóriumának elnöke, Dr. Csányi Sándor kiemelkedő szerepet vállal a díj életében. A nagy figyelemmel kísért elismerés két évtizedes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés