Előfizetői tartalom

Újabb elemző szólalt meg a Gloster nagy terveiről

Portfolio
Hétfőn a Portfolio is beszámolt róla, hogy jelentős működésfejlesztő projektek elfogadásáról döntött a Gloster igazgatósága: a program elsődleges célja a korábbi évek során felvásárolt cégek és az anyavállalat közötti szinergiák hatékonyabb kihasználása. Most véleményt mondott az új tervről a vállalatot követő Equilor elemzője.

Az elemző emlékeztetett, hogy a Gloster frissen bejelentett intézkedései az alábbi területekre terjednek ki: A Gloster Treasury létrehozásával kialakul a cégcsoport belső cash-pool menedzsmentje, ami emellett a finanszírozással kapcsolatos feladatokat és a szabad készpénzállomány kezelését is végezni fogja. A társaság megpróbálja kihasználni a rendelkezésre álló keretek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés