Előfizetői tartalom

Áramlik a tőke az étrendkiegészítőkkel nemzetközi babérokra törő szegedi céghez

Portfolio
A tavaly tőzsdére lépett Goodwill Pharma Nyrt. 1,3 milliárd forint értékben zártkörű tőkeemelést hajtott végre, az új részvények várhatóan még idén, de az ünnepek miatt, lehet, hogy csak januárban kerülnek bevezetésre a BÉT Xtend piacán. A társaság 2024-ben kíván a BÉT Standard kategóriába lépni és akkor tervez nyilvános kibocsátást, ahol már bárki számára lesz lehetőség részvényeket vásárolni.

A Goodwill Pharma Nyrt. sikeres zártkörű alaptőkeemelés keretében 7 millió darab új törzsrészvényt bocsátott ki, és megemelte alaptőkéjét 70 millió forinttal. Az alaptőkeemelés keretében a társaság 1,3 milliárd friss tőkét vont be elsősorban hazai, intézményi befektetőktől. Az alaptőkeemelés cégbírósági bejegyzését követően kezdeményezik majd az új részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés