Előfizetői tartalom

Szárnyal a kínai Tesla-rivális részvénye

Portfolio
Közzétette legfrissebb, harmadik negyedéves gyorsjelentését a kínai EV-gyártó Nio: a tártsaság a vonatkozó időszakban csökkenő veszteségről számolt be, de a piaci várakozásoktól elmaradó bevételi előrejelzéssel rukkolt elő. A befektetők összességében pozitívan fogadták az új számokat, nagy emelkedésben van a Nio részvényárfolyama.

Így teljesített a Nio az elemzői várakozások kontextusában: Bevételek: 19,1 milliárd kínai jüan (2,7 milliárd dollár) a várt 19,4 milliárd jüannal szemben. Egy részvényre jutó eredmény (EPS): 2,67 jüan részvényenkénti veszteség a várt 2,91 jüan veszteséggel szemben. Ez jóval kisebb volt, mint az év második negyedévében jegyzett 3,7 jüanos érték. A befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés