Előfizetői tartalom

Zöld utat adott a 4iG állami támogatására az EB egy fontos európai kezdeményezés miatt

Portfolio
Az Európai Bizottság az uniós állami támogatási szabályok alapján jóváhagyta a közös európai érdekű fontos projektet (IPCEI), amelynek célja a kutatás, fejlesztés és a legkorszerűbb felhő- és szélessávú számítástechnikai technológiák kezdeti ipari bevezetése több európai szolgáltatónál. Magyarországról a 4iG Nyrt. és az E-Group ICT támogatását is jóváhagyta Brüsszel.

Az Európai Bizottság az uniós állami támogatási szabályok értelmében jóváhagyta a közös európai érdeket szolgáló fontos projektek (IPCEI) keretrendszerén belül Next Generation Cloud Infrastructure and Services (IPCEI CIS) elnevezésű projekten belül finanszírozott tagállami ösztönzőket. A cél a technológiák kutatásának, fejlesztésének és első ipari bevezetésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés