Előfizetői tartalom

Egy vagyont adományozott el a világ egyik leggazdagabb nője, de így is sok pénze maradt

Portfolio
MacKenzie Scott, Jeff Bezos volt felesége és egyben a világ egyik leggazdagabb nője az elmúlt évben 2,15 milliárd dollárt adományozott 360 szervezetnek, így a Jeff Bezostól való válása óta összesen több mint 16,5 milliárd dollár összegben jótékonykodott - tudósított a Bloomberg. Ennek ellenére Scott még mindig a világ 5. leggazdagabb nője 34,3 milliárd dollárjával.

Az elmúlt évben MacKenzie Scott összesen 2,15 milliárd dollárt adományozott különböző jótékonysági szervezeteknek. Adományait tavaly december óta 360 különböző szervezet között osztotta meg, de az egyes jótékonysági szervezeteknek adott pontos összeget nem közölte. Scott azt követően kezdett nagyobb összegeket eladományozni, hogy elvált akkori férjétől, az Amazon-alapító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés