Előfizetői tartalom

Meggondolta magát Warren Buffett egy befektetésével kapcsolatban?

Portfolio
A Warren Buffett által menedzselt Berkshire Hathaway tovább csökkentette a HP-ban lévő részesedését egy hétfő este közzétett hatósági bejelentés szerint. A konglomerátum először 2022 áprilisában vásárolta a technológiai hardvergyártó részvényeit, a befektetés azonban nem volt jövedelmező, mivel az árfolyam még mindig az első vásárláskori szint alatt van.  

A friss tranzakciót követően már "csak" 5,2 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a Berkshire a HP-ban. A konglomerátum korábban szeptember közepétől október elejéig kilenc napon keresztül folyamatosan csökkentette a kitettségét a vállalatban, ezzel akkor mintegy 10 százalékra esett a nyomtató- és PC-gyártóban lévő tulajdonrésze. A Berkshire-nek azonban még mindig 51,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés