Előfizetői tartalom

Tőzsdére lépett Balogh Petya cége

Portfolio
Újabb kibocsátó debütált a Budapesti Értéktőzsde középvállalati platformján, a BÉT Xtenden: az angyalbefektető Balogh Petya által alapított és vezetett startupok számára forrást biztosító STRT Holding tőzsdére lépését sikeres zártkörű tőkeemelés előzte meg, amelynek keretében összesen 1,15 milliárd forint tőkét vont be a társaság.

A STRT Holding nyilvános piacra lépésével a BÉT Xtend jelenleg 20 kibocsátót számlál, olvasható a vonatkozó közleményben. A bevezetés apropóján megrendezett kereskedésindító csengetésen - többek között - Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója és Balogh Petya, a STRT Holding alapító-vezérigazgatója is részt vett. A 2022-ben létrehozott STRT Holding...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés