Előfizetői tartalom

Kevesen jártak jól a kriptovalutákkal - De érdemes vajon ebbe tenni a pénzünket?

Portfolio
"Nagyon kevesen voltak, akik időben szálltak be és jól jártak a kriptovalutákkal" - mondta Régely Károly, a Concorde vezérigazgatója a Dorsum Klub elnevezésű eseményen novemberben. A beszélgetésen kiderült, hogy az Erste Befektetési Zrt. vezetője, Cselovszki Róbert sem rajong a kriptovalutákért, emellett a Revolut terveibe is betekintést nyerhettünk.

Léder Tamás, a Revolut Bank magyarországi vezetője szerint egy szolgáltatásnál nem csak az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen: ott van például a Bolt, amely a piacon elsőként vezette be a telefonos applikáción keresztüli taxirendelést, és bár a taxik tarifája Budapesten fix (és azóta többen is elindították a mobilos szolgáltatást), mégis többen választják az észt vállalatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés