Előfizetői tartalom

Vigyázzunk a mécsesekkel, és a zárlatos fényfüzérekkel, mert ez az egyik legkockázatosabb időszak a lakásbiztosításoknál!

MTI
A karácsonyi ünnepek és a szilveszter az egyik legkockázatosabb időszak lakásbiztosítási szempontból a nyári viharszezonhoz hasonlóan - hívta fel a figyelmet a Netrisk hétfői közleményében. Ez azért is indokolt, hiszen szenteste napján 196-szor riasztották a tűzoltókat az országban, 29 alkalommal tűz - köztük 22 épülettűz -, 167 alkalommal műszaki mentés miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfőn.

A biztosítási portál kiemelte: fokozott óvatossággal kell használni a karácsonyi gyertyákat, mécseseket, csillagszórókat, mivel ebben az időszakban megkétszereződik a tűzesetek száma. Az ünnepek alatt a gyertyákra, mécsesekre, csillagszórókra, zárlatos fényfüzérekre is figyelni kell, de a fűtőberendezések, például a kályhák is sok lakástűz forrásai. A karácsonytól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés