Előfizetői tartalom

10 izgalmas nemzetközi kiállítás a téli utazásokra

műtárgy.com
A tél általában csendes, álmos időszakot hoz a múzeumok számára. Az őszi kiállítások a hideg hónapok alatt is megtekinthetők maradnak, míg a kurátorok inkább nagyszabású retrospektív kiállításokat készítenek elő a tavaszra. Ennek ellenére a múzeumok idén is változatos programmal jelentkeznek szerte a világon.  A műtárgy.com most összegyűjtött 10 kiállítást, amelyek december eleje és február vége között nyílnak meg a nagyközönség előtt.

David Goldblatt: No Ulterior Motive, Art Institute of Chicago 2023. december 2. - 2024. március 25. David Goldblatt, Vasárnap reggel: Egy nem fehér család illegálisan él a „fehér” csoport területén, a johannesburgi Hillbrowban, 1978.; Forrás: ARTnews Sokan voltak tanúi a dél-afrikai apartheid borzalmainak, de kevesen rögzítették azokat olyan tisztán és pontosan, mint David...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés