Előfizetői tartalom

Államkincstár: fontos változások jönnek az állampapír-vásárlásnál

Portfolio
A Magyar Államkincstár ügyfelei a tranzakciók 80%-át már az online felületeken kezdeményezik, a WebKincstár és a MobilKincstár felhasználóinak száma meghaladta az 490 ezer főt. Eközben a telefonos kincstári szolgáltatást, a TeleKincstárt igénybevevők száma minimálisra csökkent, a számlatulajdonosok mindössze 0,2%-a él ezzel a lehetőséggel, így változások jönnek - derül ki az Államkincstár oldalán közzétett közleményből.

A kincstár folyamatosan figyelemmel kíséri az ügyfelek szokásait a szolgáltatásfejlesztések tervezésekor, ezért az online megoldások folyamatos fejlesztése mellett a TeleKincstár szolgáltatásainak egy részét kivezeti. A TeleKincstár a jövőben is változatlanul elérhető marad információkérésre, tájékozódásra - írják. Az ügyfélszokásokra tekintettel, valamint a biztonságos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés