FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

Kedvezőtlen jelzés érkezett a Shelltől

Portfolio
A Shell hétfőn 2,5-4,5 milliárd dollár közötti várható értékvesztésre hívta fel a figyelmet a negyedik negyedévre vonatkozóan, a leírás elsősorban a szingapúri finomítóhoz és az ottani vegyipari központhoz kapcsolódik - ezt a létesítményt eladni tervezi az olajipari nagyvállalat. A befektetők kifejezetten élesen reagáltak a bejelentésre.

A szóban forgó eszközök közé tartozik egy napi 237 ezer hordós olaj feldolgozására képes finomító és egy évi egymillió tonna termelésű etilénüzem a szingapúri Bukom és Jurong szigeteken - ezekre az egységekre vonatkozóan tavaly stratégiai felülvizsgálatot jelentett be a Shell, amit követően arra jutottak, hogy eladnák őket. Február 1-én fogja közzétenni negyedik negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés