FONTOS Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának
 
Előfizetői tartalom

Nagyot ugrott az ötöslottó főnyereménye

Portfolio
Közel egymilliárd forinttal, 4,9 milliárd forintra nőtt az Ötöslottó főnyereménye egyik hétről a másikra annak köszönhetően, hogy megszűnt a nyereményeket terhelő személyi jövedelemadó. Emellett 2024-től növekednek a számsorsjátékok nyeremény összegei, valamint gyorsul a főnyeremény halmozódás mértéke is - áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Az Országgyűlés még tavaly fogadta el, és 2024 január elsejétől lépett életbe az a jogszabályváltozás, amely megszüntette az adicionális számsorsjátékok nyereményeit terhelő 15 százalékos mértékű személyi jövedelemadót, ami korábban a játékosok nyereményeit terhelte, és amit a játékot szervező Szerencsejáték Zrt. vont le és fizetett meg a költségvetésnek. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés