Előfizetői tartalom

Egy újabb jel, hogy a kriptósok bombahírnek örülhetnek nemsokára

Portfolio
A CBOE tőzsdeüzemeltető honlapján szerdán közzétett értesítések szerint több kibocsátó spot bitcoin tőzsdén kereskedett alapjával (ETF) csütörtökön kezdődik a kereskedés - írja a Reuters. Ugyanakkor a CBOE szóvivője azt mondta, hogy a tőzsde jelenleg még mindig az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) jóváhagyására vár a spot bitcoin ETF-ek esetében. Frissítés! Ez a jóváhagyás kevéssel cikkünk megjelenése után meg is érkezett: a SEC egyszerre 11 spot bitcoin ETF-et hagyott jóvá, így ezekkel már holnap valóban meg is indulhat a kereskedés.

A bejelentések szerint a kereskedésbe bevont ETF-ek között volt az Ark/21Shares Bitcoin ETF, a Franklin Templeton Bitcoin ETF, a WisdomTree Bitcoin Fund és az Invesco/Galaxy Bitcoin ETF. Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 10. Botrány Amerikában, fake news miatt rángatták meg a bitcoint 2024. 01. 09. Vízválasztóhoz ért a kriptopiac - Innen indul a rakéta? A CBOE szóvivője elmondta:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés