Előfizetői tartalom

Elárulták az OTP szakértői, mibe érdemes fektetni idén

Portfolio
Makrogazdasági szempontból szerencsétlen, befektetési szempontból szerencsés volt a tavalyi év, idén viszont számos tényező van, ami mindkét területen bizakodásra ad okot - mondták az OTP elemzői a bank pénteki sajtóeseményén. A rendezvényen kiderült az is, hogy milyen irányba mehet idén az infláció, a globális és hazai gazdaság, vagy hogy részvénybe vagy kötvénybe kell-e fektetni idén.

Gáspár Bence, az OTP Bank kommunikációs vezetőjének megnyitója után Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője ismertette a nemzetközi és hazai makrogazdasági helyzetet: A tavalyi év makrogazdasági szempontból nem volt kifejezetten jó, a tavalyi évet mindenki nagyon magas inflációs szintről kezdte, ami szerencsére nagyon hamar csökkenésnek indult. Ilyenkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés