Előfizetői tartalom

Fájdalmas döntést hozott a Paramount

Portfolio
A Paramount Global mintegy 800 alkalmazottat bocsát el, ami a vállalat létszámának mintegy 3%-át teszi ki - derült ki Bob Bakish vezérigazgató keddi belső feljegyzéséből. Ez a lépés mindössze egy nappal azután történt, hogy a vállalat rekord Super Bowl nézettséget ünnepelt a CBS csatornáján – számolt be a CNBC.

Bakish kijelentette, hogy ezek a kiigazítások elengedhetetlenek a vállalat lendületének fenntartásához és a következő évre vonatkozó stratégiai elképzelések megvalósításához. A Paramount Global, amely olyan eszközöket birtokol, mint a CBS, a Paramount Pictures, a Pluto TV, a Paramount+, valamint olyan kábelcsatornák vannak a portfoliójában, mint a Nickelodeon, a BET és a Comedy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés