Előfizetői tartalom

Fontos bejelentést tett a Coca-Cola

Portfolio
A visszaeső lakossági fogyasztás mellett a Coca-Cola az iparági trendekkel dacolva erős negyedik negyedéves bevételekről számolt be. Az italóriás év végi nettó bevételei 6%-kal 45,8 milliárd dollárra emelkedtek, ami a 10%-os átlagár-emelkedésnek köszönhető. A Coca-Cola 2%-kal növelte a mennyiségi eladásokat, ami a tartós fogyasztói keresletet mutatja – írta meg a Financial Times.

John Murphy pénzügyi vezető kiemelte, hogy a vállalat képes növelni a mennyiséget és a bevételt, ami megkülönbözteti a versenytársaktól. Az egész éves nettó nyereség 12%-kal 10,7 milliárd dollárra ugrott. A negyedik negyedéves nettó profit azonban 3%-kal 1,9 milliárd dollárra csökkent, ami elmaradt a várakozásoktól. Az Európában, a Közel-Keleten és Afrikában végrehajtott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés