Előfizetői tartalom

Baljós jelek a piacon: ennyi lett volna mesterséges intelligencia és a tőzsde Kánaánja?

Volt az idei február eddig eltelt részében két nagyon érdekes részvénypiaci mozgás az Nvidia oldalvízén. Két a mesterséges intelligencia történetben részt vevő nyertes részvényben szabályos vételi pánik alakult ki, ami azt mutatja, hogy fogytán van a lemaradók és a shortosok türelme. Ennek a lenyomata az exponenciális emelkedés. Veszélye viszont a helyzetnek az, hogy a vételi pánik igen gyakran az emelkedő trend utolsó mozgása.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés