Előfizetői tartalom

Minden idők legnagyobb nyereménye vár a magyarokra az Ötöslottón

Portfolio
A 67 éves Ötöslottón ezen a héten 6,45 milliárd forint a megnyerhető főnyeremény összege, amely a játék történetének eddigi legnagyobb nyereményösszege. Magyarország kedvenc lottójátékán az elmúlt évtizedekben összesen 46 darab milliárd fölötti nyeremény talált gazdára, 6 milliárdot meghaladó jackpot pedig eddig csak egy alkalommal.

Az Ötöslottón több mint 200 napja nem volt telitalálatos, ennek köszönhetően már 6,45 milliárd forint várja a játékosokat, ami a játék történetének eddigi legnagyobb nyereménye. Magyarország kedvenc lottójátéka iránti kereslet az elmúlt mintegy félévben jelentősen megnőtt. Utoljára 2020. 11. hetében volt hasonló forgalom a lottózókban. Az Ötöslottó történetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés