Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyi pénze van a magyar felső tízezernek, és mi a legnagyobb kihívás a gazdagok előtt

Portfolio
A régióban is egyedülállónak számító családi vagyonkezelési szolgáltatásba fog az Apelso Csoport, miután megvásárolta a Dialóg Alapkezelőt. A bizalmi vagyonkezelés területén már eddig is jól ismert pénzügyi csoport sajtótájékoztatóján elhangzott: családonként átlagosan 4,1 milliárd forint a „felső tízezer” vagyona Magyarországon, 2,6 milliárddal lehet közéjük kerülni, a túlzott befektetői óvatosság miatt az elmúlt öt évben átlagosan 150 millió forint hozamtól eshettek el.

A felső tízezer családot kívánja megszólítani a hat éve működő csoport, amely a Dialóg Alapkezelő megvásárlása és Apelso Capitalre történő átnevezése után komplex vagyonkezelési szolgáltatásokat kíván nyújtani - mondta el Antall György, az Apelso Trust alapító partnere a sajtótájékoztatón. Erről a társadalmi rétegről az alábbiakat mondta el kutatásuk alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés