Előfizetői tartalom

Tibor Dávid: elvégeztük a házi feladatot, várjuk a fordulatot

Portfolio
Egy jelentős egyszeri tételnek is köszönhetően ismét veszteséggel zárta a negyedévet a Masterplast, ráadásul egy tegnap esti bejelentésben le is minősítették a társaságot. A vállalat elnök-vezérigazgatóját, Tibor Dávidot kérdeztük a leminősítés és a gyorsjelentés hátteréről, a tavalyi évről és az idei kilátásokról. Szóba került a hazai építőipar nehéz helyzete és az, hogy hogyan tervez ebben a környezetben lavírozni idén a társaság, de arról is beszélt a cégvezér, hogy mikor várhatóak itthon az állami energetikai támogatási programok.

Portfolio: A gyorsjelentésben közölte a Masterplast, hogy egy jelentős, 3,85 millió euró értékű készlet értékvesztés képzésére volt szükség – ez pontosan mit takar, miről van itt szó? Tibor Dávid: Az év végével a vállalat szigorúan tekintette át az alapanyag és félkész termék készleteit, és értékvesztés képzése mellett döntött. Azt gondolom, hogy a nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés