Előfizetői tartalom

Bemondta a neves pénzember, hogy mi a legnagyobb hiba a bitcoin körül

Portfolio
Nemrég történelmi csúcsra száguldott a bitcoin, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, sorra érkeznek az egyre ambíciózusabb célárak a kriptoeszközre vonatkozóan. Ezt a sort gyarapítja, sőt, a "ki tud nagyobbat mondani" - versenyt jelenleg vezetheti a nagy megmondásairól elhíresült Robert Kiyosaki, aki elképesztő várakozást tett közzé. Egyúttal azt is elmondta, hogy mi a legnagyobb hiba, amit most egy befektető elkövethet a bitcoinnal kapcsolatban.

Több mint két év telt el, mióta a bitcoin történelmi csúcson járt, kedden azonban beállította a világ legnagyobb értékű kriptoeszköze az új árfolyamcsúcsot. Az előző rekordot a 2021. november 10-én beállított 69 000 dolláros érték jelentette, ezt sikerült megdöntenie az árfolyamnak. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, érkeznek az egyre ambíciózusabb célárak a kriptoeszközre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés