Előfizetői tartalom

Itt a három halálos csók, ami mindent megváltoztat a piacon

Az egyrészről 2023 eleje óta, másrészről tavaly október vége óta tartó technológiai bikafutás komoly akadályokba ütközött a múlt héten. Három halálos csókot is kapott a piacnak ez a szegmense. Egyrészt “a káprázatos hetes” két és fél tagja már kifejezetten lefelé vezet. Másrészt láttunk egy szupernóva-robbanásra hasonlító jelenséget az Nvidia részvények pénteki kereskedésében. Harmadrészt egy nagyon ritka és az esetek döntő többségében működő trendzáró mintázatot kapott szintén pénteken a Nasdaq-100 index.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés