Előfizetői tartalom

Mozgalmas első évet zárt a STRT Holding a befektetési piacon

Portfolio
Az elmúlt egy évben 25 befektetést, 700 vezető képzését, 13 tanfolyamot, és 1,15 milliárd forint magántőke-bevonást tudhat maga mögött a befektetőcég, amely tavaly decemberben lépett tőzsdére, idén pedig el is nyerte az év kibocsátója díjat a BÉT Xtend piacon. Idén az oktatási és befektetési tevékenységük skálázására fókuszálnak.

2023. március 8-án jelentette be Balogh Péter, hogy alapítótársaival útnak indítják a STRT Holding befektetőcéget, ahol a kezdő vállalkozásoknak tőkét, tudást, piacismeretet és értékes kapcsolati hálót biztosítanak. Kiemelt céljuk, hogy a Magyarországon és a régióban alapított startupok jóval nagyobb arányban váljanak sikeressé a globális piacon. Régóta aktív részesei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés