Előfizetői tartalom

Szakad az Appeninn részvénye

Portfolio
Ma tette közzé pénzügyi eredményeit az Appeninn-csoport, ahol a tavalyihoz képest jóval nagyobb ingatlan-bérbeadási bevételről és adózott eredményről számolt be a társaság. Ezen felül megérkezett az a hír is, hogy a Scope hitelminősítő az erős operatív teljesítményre és a tavalyi ingatlan akvizíciók sikeres integrálására hivatkozva megerősítette a kibocsátó hitelminősítését és a kötvény minősítését. A befektetők azonban úgy tűnik, hogy jobb eredményre számítottak, nagy esésben van ugyanis az Appeninn részvénye.

A BÉT oldalán közölte az Appeninn, hogy a Scope Ratings 2024. április 5-én közzétette a kibocsátó és annak az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretében kibocsátott kötvényei minősítése felülvizsgálatának az eredményét. A közleményben a Scope megerősítette a kibocsátó „B+/Stable” hitelminősítését és a kötvény „B+” minősítését, a megerősítés hátterében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés