Előfizetői tartalom

Megszünteti Spanyolország az arany vízum programot, fájhat a feje a kínai és az orosz gazdagoknak

Portfolio
Spanyolország megszünteti az úgynevezett "arany vízum" programot, amely lehetővé tette a nem uniós állampolgárok számára, hogy jelentős ingatlanbefektetések révén tartózkodási jogot szerezzenek. A lépéssel igyekeznek megfizethetőbbé tenni a lakhatást és csökkenteni a spekulatív ingatlanpiaci tevékenységeket - közölte Pedro Sanchez miniszterelnök.

Spanyolország bejelentette, hogy megszünteti az úgynevezett "arany vízum" programot, amely lehetővé tette a külföldi állampolgárok számára, hogy jelentős ingatlanbefektetések révén tartózkodási jogot szerezzenek az országban. Pedro Sanchez miniszterelnök szerint ez a lépés elősegíti, hogy a lakhatás ne spekulatív üzleti tevékenységként, hanem alapvető jogként jelenjen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés