Előfizetői tartalom

Gombaként nőnek ki a földből az új milliárdosok, nem is gondolnád, melyik földrészen

Portfolio
Jelenleg mintegy 2500 milliárd dollárnyi befektethető vagyonnal bírnak az afrikai magánszemélyek, és ez még nem minden: a következő 10 évben Afrika milliomosainak száma 65%-kal emelkedhet. A friss adatok szerint több mint 135 ezer dollármilliomos él Afrikában, 21 ember pedig milliárdosnak mondhatja magát. A 10 leggazdagabb üzletember listáját cikkünk legvégén mutatjuk be.

Elképesztő gazdagodás megy Afrikában Jelenleg mintegy 2500 milliárd dollárnyi befektethető vagyonnal bírnak az afrikai magánszemélyek, a következő 10 évben Afrika milliomosainak száma 65%-kal emelkedhet – derül ki a Henley & Partners Africa Wealth Reportjából. A friss adatok szerint 135 200 olyan ember él Afrikában, akinek befektethető vagyona legalább egymillió dollár. Rajtuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés